Alussa olivat vieraskirja, 20 netsiä ja Jussi

Alussa olivat vieraskirja, 20 netsiä(1)(2)(3) ja Jussi. Mutta ne olivat hyvin ahkeria netsejä ne 20 netsiä. Ensin ne 20 netsiä kirjoittelivat kaikilla Suomen nettipalstoilla. Kirjoittelivat ahkerasti ja uutterasti. Uutterasti kirjoittelivat. Ja varsinkin ahkerasti. Ne kirjoittelivat siitä, mitä mieltä he olivat Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

Sitten ne 20 netsiä perustivat keskustelupalstan. Ja sille keskustelupalstalle rekisteröityi ensimmäisen kuukauden aikana yli 900 nimimerkkiä. Pirun uutteria ja ahkeria olivat katsos ne 20 netsiä. Siellä tekivät monenkymmentä nimimerkkiä netsiä kohden ja keskustelivat keskenään eri nimimerkeillä. Ahkerasti ja uutterasti. Pian ne 20 netsiä niillä monillakymmenillä nimimerkeillä ahkeroituivat vielä enemmän, ja uutterasti rupesivat myös vastailemaan medioiden gallupeihin. Ne vastasivat niin ahkerasti ja uutterasti, että saivat medioiden gallupit vääränlaisiksi! Sellaisiksi, miten ne olisivat vääränlaisia gallupin tekijöiden mielestä. Ihan väärin. Vääränlaisia tuloksia saatiin, koska ahkeria olivat ne 20 netsiä.

Ne 20 netsiä keskustelivat, ahkerasti ja uutterasti, keskustelupalstallaan keskustelivat. Keskustelivat muillakin keskustelupalstoilla. Keskustelivat medioiden kommenttiosioilla. Keskustelivat Essoissa ja Shelleissä, työmailla ja toimistoissa, keskustelivat baareissa ja ravintoloissa ja torilla ja kadullakin keskustelivat. Näes uutteria olivat ne 20 netsiä. Ja varsinkin ahkeria.

Sitten ne 20 netsiä rupesivat dominoimaan keskustelua. Koska kovin ahkeria olivat ne 20 netsiä. Ne 20 netsiä myös uhkasivat sillä ahkeralla ja uutteralla keskustelulla lapsia, jyrkensivät suomalaisten asenteita maahanmuuttoa kohtaan sillä keskustelullaan ja myös puoluejohtajien asenteita. Myöskin hyvin vaarallista oli se keskustelu, varsinkin kun nyt ne ahkerat 20 netsiä olivat ottaneet vallan myös mediassa. Ne 20 netsiä dominoivat keskustelua ja ottivat median vallan suoraan sen instanssin nenän edestä joka hallitsee näitä medioita. Kovin olivat ahkeria ja uutteria ne 20 netsiä.

Niin vaarallistakin se keskustelu oli, että sitä varten ruvettiin tekemään lakia! Että se vaarallinen keskustelu saataisiin loppumaan. Kun lapsiakin se vaaransi ja asenteita muutti. Oli niin vaarallista se keskustelu, että sananvapauskin saisi toisten mielestä sen sitä keskustelua rajoittavan lain edestä väistyä. Tehtiin jopa ilmiantonappuloitakin, jotta sitä vaarallista keskustelua voitaisiin paremmin tarkkailla. Niiden 20 netsin ahkeraa ja uutteraa hyvin vaarallista keskustelua.

Ja semmoinen oli se 20 netsin tarina.

Mainokset

Tietoja Veli

Suomalaisten etua, sananvapautta ja suoraa demokratiaa ajava nuori poliitikko Hämeen vaalipiiristä. Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Veli

One response to “Alussa olivat vieraskirja, 20 netsiä ja Jussi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s