Lupauksia

Uusi Vuosihan se jo kolkuttelee pian ovella ja nythän on siis perinteisesti se aika vuodesta kun tehdään lupauksia tulevaa vuotta silmällä pitäen. Toiset tekevät näitä huomenna, mutta meikäläinen aatteli tehdä jo tänään. Tinaa en aatellut kuitenkaan valaa. Ainakaan siinä perinteisessä mielessä!

Ensimmäisenä se tärkein mikä tulee tehtyä melkeen joka vuosi. Liikun enemmän. Tämän olen jotensakin saanut joka vuosi toteutettua siinä vaiheessa, kun lumet rupeaa sulamaan ja kelit lämpenemään pyöräilylle. Viime vuonna pyöräilin normaalina kesäkuukautena 500-600 kilometriä ja tähän päälle sitten vielä kotona suoritettu lihaskunnon ylläpitäminen. Ainakin samaan on pyrittävä tänä vuonna!

Nyt ajattelin aloittaa heti tammikuun ensimmäisellä viikolla.. tämä ihan siitä syystä, että sain ensimmäisen kertauskutsuni ja olis hyvä päästä sairasloman ja sen jälkeisen yleisen passiivisuuden jälkeen eroon muutamasta ylimääräisestä kilosta ja muutenkin saada lihas- ja aerobinen kunto kohdilleen. Kuntoilu on kuulkaa tärkeätä! Se tekee hyvää aivoille ja ruumiille.

Ensi viikolla siis rupean lenkkeilemään ja suorittamaan lihaskuntoharjoituksia, jahka uuden vuoden juhlinnasta johtuvalta.. hmm.. pahalta ololta kykenen. Aikaa kertausharjoituksiin on tällä hetkellä 4 kuukautta ja 12 päivää. Osuvat pahasti juuri viikolle ennen eduskuntavaaleja, mutta eiköhän tuohon mennessä ole jo hyvin merkittävä osa vaalityöstä tehtynä.

Seuraavaksi lupaan kuluttaa itseeni vähintään 50 euroa kuukaudessa. Raha on ollut tiukalla ja talous mennyt vähän niin ja näin, mutta toivottavasti ensi vuonna sitten paremmin ja jää sitä ylimääräistäkin. Ensimmäisenä hommaan näillä rahoilla kolmannen lävistyksen tai sitten jonkun pienen tatuoinnin. Mulla oli aikoinaan lävistys sekä kielessä, että huulessa mutta ne nyt sitten kasvoivat umpeen kun en jaksanut pitää koruja.

Kolmas lupaus koskee tulevia vaaleja. Lupaan, että jos pääsen eduskuntaan niin teen heti ensitöikseni siellä nämä kaksi asiaa.
Teen aloitteen perustus- ja kuntalain muuttamisesta siten, että se mahdollistaa sitovien valtiollisten- ja kunnallisten kansanäänestysten järjestämisen.
– Jos ensimmäinen aloite ei mene läpi, niin teen toisen aloitteen jossa toivon eduskunnan järjestävän jokaisen kansanäänestyksen jota varten kerätään tarvittava määrä nimiä ja että eduskunta sitoutuu äänestysten lopputuloksiin riippumatta siitä, mitä ne ovat.
– Ja kolmantena sitten kun kerkiän niin vien kummityttöni tutustumaan eduskuntataloon.

Ja näin. Nyt kun nämä on ihan julkisesti tultu kaikille luvattua, niin on varmasti helpompaakin pitää nämä lupaukset. Ne jotensakin nyt konkretisoituu ihan eri tavalla kuin vaan oman pään sisällä olevina aatoksina.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Advertisement

Tietoja Veli

Suomalaisten etua, sananvapautta ja suoraa demokratiaa ajava nuori poliitikko Hämeen vaalipiiristä. Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Veli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: