Kuolema Jussi Halla-aholle – Adressi

Eilen useat uutistoimistot kertoivat meille miten Jani Toivola kampanjoi pelko perseessä. Iltalehti uutisoi meille ensin, että Suomen Sisun sähköpostilistalla liikkuu sähköposti jossa Toivolaa kohtaan suunniteltaisiin hyökkäystä, mutta Suomen Sisun ja Toivolan yhteydenoton jälkeen toimittaja muutti tekstin siten, että se puhuukin nyt Hommaforumin keskustelupalstasta. Uudessa versiossa kerrotaan myöskin Toivolan saaneen varoituskirjeen.

Toivolan omien sanojen mukaan hänen meille tuntemattomaksi jäänyt ystävänsä oli lähettänyt hänelle sähköpostin, jossa kertoi että jossakin kiertää jokin hyökkäyssuunnitelma Toivolaa kohtaan. Ystävällä oli yhteyksiä Suomen Sisuun.

Hommaforumin vastine.

Mitään tällaistä hyökkäyssuunnitelmaa ei Hommaforumilla tietenkään ole, eikä kierrä, ellei sitten yksityisviesteissä. Tämän takia olisikin mukavaa saada aika kovaa näyttöä tälläisestä hyökkäyssuunnitelmasta jos sellainen on olemassa. Kukaan hommalainen, saati sisulainen, ei näytä tälläisestä mitään tietävän.

Hommaforumin keskusteluketju aiheesta.

Mutta yksi asia on varmaa. Tavastian takahuoneen jääkaapin kyljessä on tussilla kirjoitettuna teksti; Kuolema Jussi Halla-aholle – Adressi. Tästä tuskin nähdään minkäänlaista uutisointia(Huomaa tosin, että video on vuodelta 2009).

Kohdassa 0:52.

Tietoja Veli

Suomalaisten etua, sananvapautta ja suoraa demokratiaa ajava nuori poliitikko Hämeen vaalipiiristä. Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Veli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: