Kuka hiljensi keskustelun maahanmuutosta?

Maahanmuutosta ei kuulemma voi keskustella.

Mitä ilmeisimmin maahanmuuttomyönteisillä tahoilla on kiistämättömän selkeitä faktoja nykyisenkaltaisen maahanmuuton puolesta, mutta he eivät uskalla esittää näitä kiistattomia tietoja, koska tamperelainen kansantaiteilija tekee nettiin törkysivuja, urjalalainen PS:n varavaltuutettu teki Facebookkiin viharyhmän ja joku satunnainen tuntematon ihminen kirjoitti nettisivulle tappolistan.

Tämä riitti siis maahanmuuttoa puoltavien tahojen hiljentämiseen. Samaan aikaan Hommafoorumilla kuitenkin keskustellaan maahanmuutosta omalla nimellä siitäkin huolimatta, että saadaan niitä tappo- ja parjausposteja omaan sähköpostiin päivittäin. Mitä jos Jussi Halla-aho olisi lopettanut Scriptasta kirjoittamisen heti ensimmäiset törkyviestit saatuaan? Jos näin olisi käynyt, ei tällä hetkellä Suomessa keskusteltaisi maahanmuutosta. Onneksi ei lopettanut.

Kukas meitä maahanmuuttokriitikoita sitten oikeen uhkailee? Jos maahanmuuttomyönteisten tahojen mukaan heitä uhkailleet ovat maahanmuuttokriitikoita, niin uhkaileeko meitä sitten maahanmuuttomyönteiset? Miksi maahanmuuttomyönteiset pyrkivät uhkailemalla hiljentämään kriittisen keskustelun? Jos kerran todisteet maahanmuuton rikastavan vaikutuksen puolesta ovat kerran niin hyviä, niin miksi uhkailla? Miksei niitä todisteita esitetä? Ai niin juu, kun heitä uhkaillaan niin eivät uskalla. Loogista, eikö?

Advertisement

Tietoja Veli

Suomalaisten etua, sananvapautta ja suoraa demokratiaa ajava nuori poliitikko Hämeen vaalipiiristä. Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Veli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: