Mummocaust No.1

Absurdia!

Kuvitelkaapa tilanne jossa henkilö tulee turistiviisumilla maahan ilman minkäänlaista aikomusta lähteä pois turistiviisumin oikeuttaman maassaoloajan jälkeen. Kun turistiviisumin maassaoloon oikeuttama aika päättyy, oleskelee henkilö maassa tällöin laittomasti. Nyt puhutaan siis laittomasta siirtolaisesta. Kuvitelma jatkuu, nyt tähän kuvioon on tullut mukaan laittoman siirtolaisen maassa asuvat sukulaiset, jotka majoittava ja avustava laitonta siirtolaista.. ellei laitonta niin ainakin hyvin kyseenalaista! Laiton siirtolainen hakee oleskelulupaa sitä koskaan saamatta, koska ei täytä oleskelulupaan vaadittavia kriteereitä. Laitonta siirtolaista uhkaa nyt karkoitus maasta. Seuraavaksi laiton siirtolainen hakeutuu karkoittamista turvaan kirkkoon ja kirkkohan antaa laittomalle siirtolaiselle turvapaikan.. jos ei laitonta niin ainakin hyvin hyvin kyseenalaista!

Seuraavaksi kirkko ja laittoman siirtolaisen perheenjäsenet aloittavat käsittämättömän itkun laittoman siirtolaisen maassaoleskelun puolesta ja karkoituspäätöstä vastaan. Itkuun yhtyy media, Tasavallan presidentti, pääministeri, oikeusministeri, maahanmuuttoministeri, Nobelin rauhanpalkinnon saanut entinen presidentti, jokainen ihmisoikeusjärjestö minkä vain saattaa kuvitella ja periaatteessa monen monta muuta kuten kansanedustajia ja professoreja ympäri maata. Siis itketään laittoman siirtolaisen saamaa karkoituspäätöstä vastaan. Seuraavaksi luvataan lakimuutosta, jotta laiton siirtolainen saa jäädä maahan, jolloin poliisiylijohtaja keskeyttää jo KKOn antaman lainvoimaisen karkoituspäätöksen.

Parisen kuukautta kuluu ja selviää seuraavaa. KKOn antama karkoituspäätös aiotaan saattaa päätökseen ja laittomalle siirtolaiselle annetaan kuukausi aikaa poistua maasta. Lakimuutosta ei saatu ajoissa eikä poliisiylijohtajan pallit kestänyt enään viivyttää lainvoimaisen tuomion täyttöönpanoa. Media villiintyy, kukkahattutädit itkevät, laittoman siirtolaisen vähintäänkin kyseenalaiset piilottelijat vaativat samoja oikeuksia laittomalle siirtolaiselle kuin pitkän työuran tehneelle ja ikänsä Suomessa asuneelle henkilölle. Röyhkeydellä ei ole rajoja!

Kyseinen henkilö on Eveline Fadayel. Hän on 64 vuotias Egyptin kansalainen. Ennen kuin hän saapui pari vuotta sitten Suomeen hän teki töitä opettajana, Suomessa hän ei enää ole työkykyinen vaikka ei ole edes eläkeiässä. Hän on oleskellut laittomasti maassamme lähes koko maassaoloaikansa. Jos hän saa oleskeluluvan hän on oikeutettu kaikkeen hoitoon ja sosialietuuksiin mitä Suomen kansalainenkin on. Mielestäni kyseessä on erittäin röyhkeällä tavalla suoritettu petoksen yritys.

Advertisement

Tietoja Veli

Suomalaisten etua, sananvapautta ja suoraa demokratiaa ajava nuori poliitikko Hämeen vaalipiiristä. Näytä kaikki artikkelit kirjoittajalta Veli

2 responses to “Mummocaust No.1

 • tammikuu44

  Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa. Se ei ole tiukkapipoista jonkin lakipykälän toteuttamista poliisivoimien avulla. Ota toki tämä huomioon nyt ja tulevaisuudessakin!

  Niinpä tässä isoäitijutussakin on kyse politiikasta,inhimillisestä yhteisten asioiden hoidosta. Egyptiläisellä eikä venäläisellä isoäidillä ei ole muita sukulaisia kuin lapsi, jonka luokse isoäiti on tullut viettämään elämänsä viimeisiä vuosia. Suomen laki jopa antaa tällaisissa tapauksissa mahdollisuuden jäädä maahan. Nyt on kyse ihmiselämästä, tahdosta tehdä oikein.

  Olen varma, että isoäidit jäävät maahamme. Tavalla tai toisella.

  • Veli

   Jos kerran Suomen laki mahdollistaa tämän, niin miksi on tultu petoksen kautta maahan, miksi oleskelulupaa ei ole herunut, miksi KKO on antanut lainvoimaisen tuomion, jos siis koko tämän ajan Suomen laki mahdollistaa tämän. Ja mitä tulee venäläisvanhukseen(josta kirjoitan seuraavaksi) hän ei ainakaan ole TULLUT Suomeen, koska hän on liikuntakyvytön aivohalvauspotilas. Joten hänet on tuotu Suomeen petoksen kautta, mikä tekee mielestäni asiasta vielä vakavemman.

   On totta, että politiikka on yhteisten asioiden hoitoa. Meidän SUOMALAISTEN asioiden hoitoa. Se on myöskin suomalaisten edun valvontaa, suomalaisten etu ei ole se, että tuodaan ulkomailta mummoja meidän rahoillamme elätettäväksi. Egyptin ja Venäjän täytyy hoitaa omat mummonsa, niinkuin Suomikin hoitaa omat mummonsa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: